Veelgestelde vragen

Wil je een fotoshoot boeken, maar zit je nog met vragen waar je graag een antwoord op wilt? Je bent niet de enige! Ik heb de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet en beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen, aarzel dan niet om me een berichtje te sturen

Veelgestelde vragen

Hoelang van te voren moet ik de shoot reserveren?

Wat leuk! jullie willen graag een fotoshoot boeken. Dat kan! In mijn on-line agenda kun je direct kijken welke datum beschikbaar is voor jouw fotoshoot!

Op speciale dagen zoals portfoliodagen is mijn agenda vaak snel vol. Soms komt er last-minute nog een plekje vrij. Is dat het geval, dan laat ik dat via social media weten. Ik raad je echter aan minimaal één maand van tevoren contact met mij op te nemen om jouw fotoshoot te reserveren, zodat je er zeker van bent dat niemand jou voor is!

Op welke locatie vindt de fotoshoot plaats?

Dit kan op verschillende lokaties. Gezellig in mijn fotostudio in IJmuiden of naar een mooie buitenlocatie in de nabije omgeving van Ijmuiden. Bijvoorbeeld, het strand, de duinen, park Velserbeek, Recreatiegebied Spaarnwoude of Oud Velsen. De keuze is aan jou, maar ik denk graag met je mee. Voor een impressie van de verschillende lokaties kun je mijn portfolio bekijken.

Gaat de shoot door bij slecht weer?

Nederland heeft een wisselvallig klimaat, hierdoor is het weer soms ook onvoorspelbaar. Kou en wat wind, of geen zon zijn geen reden om de fotoshoot niet door te laten gaan. Regen is een ander verhaal, dit komt de foto’s zeker niet ten goede. In overleg beslissen we om de fotoshoot te verzetten of om hem te verplaatsen naar de fotostudio.

Heb je tips voor mijn outfit?

Dit is misschien wel de meeste gestelde vraag. Of je nu een professionele fotoshoot hebt gepland of gewoon een leuke fotosessie met vrienden, het kiezen van de juiste kleding kan een groot verschil maken in hoe de foto’s eruitzien. En daarom heb ik speciaal voor jou 7 tips geschreven voor de perfecte outfit!

Je download de tips gratis via de onderstaande knop.

Kan ik ook losse foto’s bijbestellen?

Dat kan zeker! Stel dat je hebt gekozen voor het basispakket, maar je wilt toch een aantal extra foto’s dan kan dat. Extra losse foto’s kosten 15 euro per stuk.

Hoe ontvang ik de foto’s?

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met jouw foto’s en maak ik een selectie en bewerk ik deze. Binnen twee weken ontvang je van mij een e-mail met een link naar een digitale galerij. Hierin kun jij jouw favoriete foto’s aangeven. Wanneer jij je definitieve selectie hebt gemaakt tuur jij mij een e-mail. Als de factuur voldaan is kun jij jouw foto’s downloaden. Deze link blijft 14 dagen geldig

Kan ik mijn foto’s ook laten afdrukken?

Lijkt je het leuk om een foto af te laten drukken op fotopapier, canvas, dibond, plexiglas of Forex, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende offerte!

Wanneer betaal ik voor de shoot?

Bij het boeken van de fotoshoot vraag ik een aanbetaling. Het is ook mogelijk om op dat moment de gehele factuur te voldoen. Op het moment dat je selectie definitief is, ontvang je de factuur. Je ontvangt de keuze galerij nadat de gehele factuur voldaan is. Wil je na het bekijken van de galerij extra foto’s bijkopen., dan ontvang je een aanvullende factuur. Als deze voldaan, is ontvang je de foto’s van mij.

Wat te doen bij ziekte?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je ziek bent. Ik zou het zonde vinden als je dit terug ziet op de foto’s. Bij annulering minimaal 24 uur van te voren, breng ik geen kosten in rekening en verzetten we de afspraak naar een andere datum.

Worden mijn foto’s gebruikt voor social media en portfolio?

Hiervoor verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden. Ik wil graag laten zien wat ik maak, zodat toekomstige klanten mijn werk kunnen zien en op basis daarvan kunnen beslissen of ze willen samenwerken. En ik ben natuurlijk heel erg trots op mijn werk.

Maar ik respecteer ook je privacy, dus ik hoor het graag als je niet wil dat ik je foto’s toevoeg aan mijn portfolio.

Ervaringen

Eliano

“Wij hebben een erg leuke dag gehad. Mijn zoon had gelijk een vertrouwd gevoel en durfde zonder mij met Annemarie mee te lopen om mooie foto’s te maken. Annemarie weet duidelijk hoe ze met kinderen om moet gaan en weet ze een goed gevoel te geven. De kids waren lekker hun zelf en dat zie je terug op de foto’s. Als een kind zich op z’n gemak voelt krijg je de beste foto’s en daarvoor kun je dus het beste bij Annemarie terecht. Wat een top fotograaf die begaan is met kinderen.“

Cataleya

“Wij hebben de kans gekregen om Annemarie te leren kennen voor en naast de camera. Mijn dochter Cataleya is een “grote” fan en shoot graag samen met Annemarie. Ze hebben een fijne dynamiek en Cataleya voelt zich heel vertrouwd voor de camera en dat zie je ook terug op de foto’s.

De shoot eindigt dan ook altijd met een dikke knuffel wetend dat we elkaar weer snel zullen terugzien voor een leuke shoot bij met Nice Pics Fotografie ?

Laure

“Ik had de meest leuke en gezellige tijd tijdens mijn fotoshoot met Annemarie. Ze wist me op mijn gemak te stellen en liet me echt stralen voor de camera. Haar creatieve aanpak en oog voor detail waren duidelijk te zien in elk schot dat ze maakte. Ik voelde me als een echt model!

Bedankt Annemarie voor deze onvergetelijke ervaring en de prachtige herinneringen die je voor mij hebt vastgelegd. Ik kan Nice Pics ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde en vriendelijke fotograaf!”